Mijn ouders kozen voor adoptie. Waar kan ik spreken over mijn ervaringen als geadopteerde?

Anoniem luisterend oor

Je wil spreken over je ervaringen. Je doet dat graag online, en wil daarbij misschien anoniem blijven. Bij a-Buddy kan je via chat spreken met iemand die ook geadopteerd werd. Je moet geen e-mailadres of naam opgeven. Het gesprek is bovendien vertrouwelijk. Hoe de chat van a-Buddy werkt, lees je op hun pagina 'Chat met ons'. Je vindt daar ook hoe je kan inloggen.
 

Persoonlijke buddy

Je wil spreken over je ervaringen als geadopteerde. Je doet dat liefst 1-op-1. Misschien wil je naast chatten ook wel eens in het echt afspreken. Doe je dat ook graag met iemand die weet wat je meemaakt? Misschien is een buddy iets voor jou. Het project a-Buddy koppelt geadopteerden zoals jou aan iemand die uit eigen ervaring weet wat adoptie betekent. Een gesprek met je buddy verloopt in de eerste plaats online. Als je dat wil, is face-to-facecontact ook mogelijk. Je kan een buddy aanvragen via het formulier op de website van A-buddy.
 

Verenigingen

Je wil je verhaal delen of van gedachten wisselen met andere geadopteerden. Hiervoor kan je terecht in verschillende verenigingen voor en door geadopteerden. Je kan er op een ongedwongen manier je adoptieverhaal kwijt. Op Steunpunt Adoptie vind je een lijst van verenigingen en interessante groepen op Facebook.

 

Terug naar hoofdmenu