Ik ben LGBTI+ en ouder dan 50. Welke datingwebsites gebruik ik best?

Als 50-plusser die holebi, intersekse of transgender is, hoef je natuurlijk geen datingsite voor 50-plussers te gebruiken. Het kan natuurlijk wel handig zijn als je specifiek op zoek bent naar een partner in dezelfde leeftijdscategorie. Hieronder vind je een aantal online datingopties, specifiek voor 50-plussers.

Opgelet: deze datingwebsites zijn helaas niet inclusief voor non-binaire personen. 

 

  • 50 Plus Match is een datingwebsite en app. Het is de 50-plusversie van de datingwebsite Match4me. Je kan er zelf actief zoeken naar kandidaten die bij je passen. Dat doe je door een zoekprofiel in te vullen. Met een gratis lidmaatschap kan je reageren op berichten van anderen. Zelf een eerste persoonlijk bericht versturen, kan enkel met een betalend lidmaatschap.
     
  • Bij 50 Liefde  kan je een partner vinden op basis van opgegeven interesses, eigenschappen, matches en partnervoorstellen. Met een gratis lidmaatschap kan je een profiel aanmaken, andere profielen zoeken en bekijken. Om onbeperkt berichten te versturen, te chatten met andere leden en alle foto’s te kunnen bekijken, moet je betalen.
     
  • Op Vijftig Plus Dating vind je andere 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. Met een gratis lidmaatschap kan je een profiel aanmaken, profielen bekijken en flirten met andere leden. Enkel met een betalend lidmaatschap kan je onbeperkt berichten lezen en versturen.
     
  • Seniorengeluk is voor mensen van 45 jaar en ouder die op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Met een gratis lidmaatschap kan je interesseberichten versturen naar andere leden. Door het opsparen van credits kan je af en toe ook gratis een persoonlijk bericht sturen. Om eender wanneer zelf berichten te kunnen versturen, moet je betalen.

 

Wil je in het algemeen meer LGBTI+ mensen leren kennen? Ga dan naar de pagina anderen ontmoeten

 

Lumi maakt een selectie van websites en apps die populair lijken en die betrouwbaarheid uitstralen. Lumi staat niet garant voor de kwaliteit van een site of de hoeveelheid gebruikers.  

Terug naar hoofdmenu