Waar kan ik andere non-binaire mensen leren kennen?

"Op mijn veertiende voelde ik me al geen jongen, maar ook geen meisje. Hoe ouder ik werd, hoe vrouwelijker mijn stijl werd. Mijn omgeving dacht er niet veel van, maar ik stelde mezelf wel veel vragen. Ik vond het raar dat die gevoelens maar niet verdwenen. Toen ik twintig was, klikte het eindelijk. Ik leerde iemand kennen die zichzelf voorstelde als non-binair. Pas toen besefte ik dat iets anders bestond dan enkel man of vrouw."

De hokjes van man en vrouw passen niet voor jou. Je bent non-binair, of je denkt dat je misschien non-binair bent. Misschien is het allemaal nog niet zo duidelijk. Je bent in ieder geval op zoek naar een plek waar je openhartig kan spreken over je gevoelens. Doe je dat graag online? Goed nieuws! Er bestaat een groep op Facebook specifiek voor mensen zoals jou, namelijk 'Non-Binary Belgium'.

Om iedereens privacy te bewaken is de groep geheim. Dat betekent dat enkel leden de groep, de inhoud en andere leden kunnen zien. Benieuwd? Je kan met hen in contact komen via hun emailadres [email protected].

Natuurlijk zijn non-binaire mensen ook welkom in algemenere transgender verenigingen. Een overzicht van alle verenigingen die zich aansloten bij çavaria vind je op hier op onze website.